Retour en ruilen

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Stuur hiervoor binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een mail naar info@sweetandsmall.nl of mail ons het ingevulde retourformulier (bijlage bij verzendbevestiging). Wil je een product ruilen? Neem dan van te voren even contact met ons op.

Je hebt na de annulering 14 dagen om je product retour te sturen. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €4,00/€6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Zodra we je retourzending in goede orde ontvangen hebben, storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op het bij ons bekende rekeningnummer. Als je een product ruilt, hoef je niet opnieuw verzendkosten te betalen.

Voorwaarde voor retourneren of ruilen is dat het originele label nog aan het product zit. Daarnaast moet het product ongedragen, onbeschadigd en ongewassen zijn. Producten die op maat gemaakt zijn of naar wens aangepast zijn, kunnen helaas niet geruild of geretourneerd worden.

iDEAL